utorak, 28. lipnja 2011.

Ljetni make up trendovi

 Predstavljam vam ljetne make up trendove

"Odvažne usne"

Osobno ovo je moj najdraži trend ovoga ljeta, mislim da je zabavan i mladenački. Trenutno su najpopularnije boje crvena, "hot" roza i narančasta. Kada su usne jako izražene, ostatak lica bi trebao biti neutralan, a oči naglašene crnom maskarom.




Prirodni look

Da bi se kreirao ovaj look potrebno je kreairati savršenu podlogu lica, a oči naglasiti sa malo maskare. Na waterline možemo staviti bijelu olovku kako bi oči izledale veće, a usne možemo naglasiti sa malo prozirnoga sjajila. I na kraju obraze možemo naglasiti sa malo breskvastog rumenila ili malo bronzera. Ovo je look koji se najlakše kreira, a savršen je za ljeto jer je jednostavan i svima pristaje.




Jarke oči

Treći trend je u suprotan od prvog trenda, u ovom slučaju oči su naglašene jarkim i odvažnim bojama poput zelene,plave,crvene i ružičaste. Jarke boje privlače puno pozornosti prema očima, a i naglašuju ih. Da bi kreirali ovaj look važna je dobra podloga lica. Nanesite jarko sjenilo do pregiba i lagano ga izblendajte prema obrvi. Uz gornje trepavice nanesite tuš ili crnu olovku, a na trepavice nanesite maskaru. Na usne nanesite nude ruž ili ruž jarke boje.







Smokey eyes

Klasični  smokey eyes koji nikada ne izlazi iz mode, hit je i ovoga ljeta. Ove godine smokey eyes je moderan u sivkastim i plavim tonovima.



Ako želite da rekreiram neki look napišite dolje u komentarima :D
Petra

Nema komentara:

Objavi komentar